MQ-6 LPG / İzobütan / Propan Gaz Sensörü | LPG / Isobutane / Propane Gas Sensor MQ-6

0 - Yorum Yap
Kategori
Marka
Stok Kodu
1A5F4-2
Stok Durumu
Var
61,89 TL
8,39 TL den başlayan taksitlerle!!
Bu gaz sensörü havadaki lpg, izobütan ve propan konsantrasyonlarını tespit eder ve sonucu analog voltaj çıkışı olarak verir. Bu sensör 300 ile 10.000 ppm konsantrasyon aralığını ölçebilir. sensör -10 ile +50 °C arasındaki sıcaklıklarda çalışabilir ve 5 voltta 150 mA'den daha az bir akım tüketir. 
H pinlerini 5 V ile beslemek sensörü daha verimli çalışması için gerekli sıcaklıkta tutar. A veya B pinine 5 V değerinde bir gerilim uygulamak sensörün diğer pinleri üzerinde bir analog gerilim oluşmasına neden olur. Sensör hassasiyeti GND pini ile data pini arasına bir direnç bağlayarak sensör hassaslığını ayarlayabilirsiniz. Başlangıç için 20K değerinde bir direnç önerilse de yapacağınız uygulama için bu direnç değeri değişiklik gösterebilir. Direnç değeri hesaplaması için lütfen datasheeti inceleyiniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
MQ-6 LPG / İzobütan / Propan Gaz Sensörü | LPG / Isobutane / Propane Gas Sensor MQ-6 MQ-6 LPG / İzobütan / Propan Gaz Sensörü | LPG / Isobutane / Propane Gas Sensor MQ-6,En İyi Fiyatlarla Robiduck.com'da. 1000TL Üstü Ücretsiz Kargo. Aynı gün kargo ve taksit seçenekleriyle 1A5F4-2
MQ-6 LPG / İzobütan / Propan Gaz Sensörü | LPG / Isobutane / Propane Gas Sensor MQ-6

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.