Turta Relay HAT - 4 Kanal Röle Kartı

0 - Yorum Yap
Kategori
IOT
Marka
Stok Kodu
turtarelay
Stok Durumu
Yok
742,55 TL
100,65 TL den başlayan taksitlerle!!

Turta Relay HAT - 4 Kanal Röle Kartı

Raspberry Pi ile yüksek güç tüketen cihazları kontrol etmenizi sağlar. Relay HAT ile 5V gibi düşük voltajlardan 240 Volt'a kadar 4 adet cihazı açıp kapatabilirsiniz. I2C, UART, SPI ve GPIO pinleri isimleriyle birlikte düzenlenerek dışarıya verilmiştir. Bu sayede sensör ve diğer ek bileşenleri projenize dahil edebilirsiniz. Rölelerin devre bağlantıları optokuplörler ve karttaki oluklar ile yalıtılmıştır. İhtiyacınıza göre röleler Raspberry Pi üzerinden ya da dışarıdan beslenebilir.

 

ÖZELLİKLERİ & BOYUTLARI

4x Röle

4 Adet AC 240V 10A / DC 24V 10A gücündeki rölelerle küçükten büyüğe birçok cihazı açıp kapatabilirsiniz. Röleler yüklenmeye bağlı olarak 10.000.000 ile 100.000 açma-kapama ömründedir.

NO ve NC Bağlantıları

Rölelerin normalde açık (NO) ve normalde kapalı (NC) bağlantıları ile röle pasifken elektriği iletmesini ya da kesmesini seçebilirsiniz.

Genişleme Bağlantıları

Raspberry Pi'dan gelen I2C, UART, SPI + 2x CS, GPIO 5, 6, 12, 13, 16, 26 bağlantıları ve 3.3V, 5V güç çıkışları isimleri yazılı 20 pinli header ile dışarıya verilmiştir.

Optik Yalıtım

Röle kontrol devresi ile Raspberry Pi bağlantısı optokuplörler ile izole edilmiştir. Raspberry Pi'ınız rölelere bağlayacağınız cihazlardaki dalgalanmalara karşı korunur.

Seçilebilir Besleme

İsteğe bağlı olarak rölelerin besleme gücünü dışarıdan sağlayabilirsiniz. Raspberry Pi röleler için gerekli gücü rahatlıkla sağlar. Endüstriyel uygulamalarda dışarıdan beslemeyi tercih edebilirsiniz.

Oluklu Devre Tasarımı

Rölelerin dış bağlantılarıyla devrenin elektronik bileşenleri oluk ile izole edilmiştir. Sisteminiz bağlayacağınız hattaki titreşimden korunur.

Devre Şeması

Kartın arka yüzünde bulunan özet devre şeması, merak edenler için sistemin nasıl işlediğini gösterir.

 

DÖKÜMANLAR & GÖRSELLER

 

MAĞAZAMIZDA SATIŞA SUNDUĞUMUZ ÜRÜNLERLE İLGİLİ GENEL AÇIKLAMALAR

* İade ve Değişim: Mağazamızla mail (info@robiduck.com) yoluyla irtibata geçiniz. İade ya da değişim yapılacak ürünü faturasıyla birlikte zarar görmeyecek şekilde ambalajlayarak MNG Kargo ile gönderiniz. (İade için MNG Kargo şubesinde bildirmeniz gereken Anlaşma Kodumuz ; 346718018)

** Robiduck mağazamızda belirtilen açıklamalar, üretici/ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi/broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Ürün açıklamalarındaki bilgiler, vaat edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği anlamını taşımaz.

*** Görüntülenen ürün resimleri, kutu ambalaj ve formları farklılık gösterebilir. Bu gibi hatalı durumlarda ürün sayfasında ÖNERİLERİNİZ kısmından bize şikayetinizi dile getirebilirsiniz. İvedilikle düzeltmek için elimizden geleni yapacağız.

**** Ürünlerimizin kargolanma süreçleri değişiklik gösterebilmektedir. Sipariş vermeden önce ürün sayfasında yer alan kargo süreçlerine dikkat ediniz. Eğer ürün sayfasında kargolama süreciyle ilgili ekstra bir bilgi yer almıyorsa Pazartesi-Cuma günleri saat 15.00 a kadar verdiğiniz siparişleriniz aynı gün kargoya teslim edilmektedir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Turta Relay HAT - 4 Kanal Röle Kartı En İyi Fiyatlarla Robiduck.com'da. 1000TL Üstü Ücretsiz Kargo. Aynı gün kargo ve taksit seçenekleriyle,Turta Relay HAT - 4 Kanal Röle Kartı turtarelay
Turta Relay HAT - 4 Kanal Röle Kartı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.