Turta IoT HAT

0 - Yorum Yap
Kategori
IOT
Marka
Stok Kodu
DFGHLNRU
Stok Durumu
Yok
1.950,82 TL
264,42 TL den başlayan taksitlerle!!

Turta IoT HAT

Turta IoT HAT, Raspberry Pi 3 ve pin uyumlu bilgisayarlara gesture tanımadan dokunma algılamaya birçok özellikte fonksiyon katar. Alanlarında en başarılı bileşenleri tek kartta birleştirerek karmaşık senaryoları kablo karmaşasıyla uğraşmadan kolaylıkla oluşturabilmenizi sağlar.


Yazılım Desteği

IoT HAT, GPIO ve I2C erişimi sağlayan tüm işletim sistemlerinde kullanılabilir. Başlangıçta Windows 10 IoT Core için C# / UWP için sürücü ve örnek uygulamalar paylaşılmıştır. İlerleyen zamanda diğer platformlar için de örnekler paylaşılacaktır.

 

Başlangıç Eğitimi

Nesnelerin İnterneti kavramına hızlı giriş yapabilmeniz ve modern geliştirme teknolojilerini yakalamanız için Microsoft işbirliğiyle 16 saatlik video eğitimi hazırladık. Bu seride Raspberry Pi için Windows 10 IoT Core yüklenmesini, temel bir UWP uygulaması geliştirmeyi, Raspberry Pi'da uygulama çalıştırmayı, Azure IoT Hub'a veri göndermeyi ve Power BI'da verileri göreceksiniz. Eğitime https://www.acikakademi.com/portal/egitimler/sanayi-4-0.aspx adresinden erişebilirsiniz.

 

ÖZELLİKLERİ & BOYUTLARI

  • Bosch Sensortec BME280 Hava Durumu Sensörü: Sıcaklık, nem, basınç ve deniz seviyesinden yükseklik ölçümü yapar.
  • Avago APDS-9960 Işık, RGB, Gesture ve Mesafe Sensörü: Işık miktarı, kırmızı - yeşil - mavi renk tonları, el hareketinin yönü ve mesafe algılaması yapar.
  • Maxim MAX30100 Nabız ve Oksijen Sensörü: Optik olarak parmaktan nabız ve kandaki oksijen miktarını ölçümler.
  • Vishay VEML6075 UV Sensörü: UVA ve UVB değerlerini ölçümler. Buna göre UV A Indeks, UVB Indeks ve ortalama UV Indeks hesaplar.
  • AM312 Pasif Kızılötesi Hareket Sensörü: Ortamdaki insan ve hayvanların hareketliliğini algılar.
  • LCA717 Solid State Röle: 2 Adet elektronik cihazı açar ya da kapatır. Röleler DC30V 2A gücündedir.
  • PC817 Optokuplör Girişi: 4 Adet elektrik girişini optik izolasyon üzerinden algılar. Optokuplörlere 5V giriş sağlanmalıdır.
  • Vishay TSOP38338 Kızılötesi Alıcı ve QEE133 Kızılötesi Verici: 38KHz NEC protokolünde kızılötesi kumanda verisini okur ve gönderir. İletişim kart üzerindeki mikrodenetleyici yardımıyla sağlanır. 4 Byte’lık veri transferi desteklenir.
  • ADC: 4 Adet analog girişe verilen elektriği ölçerek farklı sensörlerin kullanımını sağlar.
  • I2C ve G/Ç Soketleri: 2 Adet I2C ve 4 adet analog - dijital G/Ç bağlantısı sağlar.


DÖKÜMANLAR & GÖRSELLER

MAĞAZAMIZDA SATIŞA SUNDUĞUMUZ ÜRÜNLERLE İLGİLİ GENEL AÇIKLAMALAR

* İade ve Değişim: Mağazamızla mail (info@robiduck.com) yoluyla irtibata geçiniz. İade ya da değişim yapılacak ürünü faturasıyla birlikte zarar görmeyecek şekilde ambalajlayarak MNG Kargo ile gönderiniz. (İade için MNG Kargo şubesinde bildirmeniz gereken Anlaşma Kodumuz ; 346718018)

** Robiduck mağazamızda belirtilen açıklamalar, üretici/ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi/broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Ürün açıklamalarındaki bilgiler, vaat edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği anlamını taşımaz.

*** Görüntülenen ürün resimleri, kutu ambalaj ve formları farklılık gösterebilir. Bu gibi hatalı durumlarda ürün sayfasında ÖNERİLERİNİZ kısmından bize şikayetinizi dile getirebilirsiniz. İvedilikle düzeltmek için elimizden geleni yapacağız.

**** Ürünlerimizin kargolanma süreçleri değişiklik gösterebilmektedir. Sipariş vermeden önce ürün sayfasında yer alan kargo süreçlerine dikkat ediniz. Eğer ürün sayfasında kargolama süreciyle ilgili ekstra bir bilgi yer almıyorsa Pazartesi-Cuma günleri saat 15.00 a kadar verdiğiniz siparişleriniz aynı gün kargoya teslim edilmektedir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Turta IoT HAT En İyi Fiyatlarla Robiduck.com'da. 1000TL Üstü Ücretsiz Kargo. Aynı gün kargo ve taksit seçenekleriyle,Raspberry | pi 3 | iot | turta | DFGHLNRU
Turta IoT HAT

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.